DiVino - брой 32/2018

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 32/2018

(4.00 от 19 гласа)DiVino Magazine 32 за Черноморието на глътки

В есенния брой на 2018 е време за голямата винена обиколка на любимото ни Черноморие. Време е да научите какво се случва днес по бреговете на Черно море от гледната точка на винения ценител. Обиколката следва най-общо географската логика, но движението е от юг на север, а в случая с Южното Черноморие – и от запад на изток. Може да се запознаете с хората и идеите им, вината, лозята и тероарните особености на 13 изби в района! 
Какво още съдържа Черноморският брой на DiVino Magazine? 
Един интересен очерк за концепцията и личностите зад вината на Via Vinera. А също специално интервю за DiVino с Джим Мъри, световноизвестният гуру на уиски религията, който споделя любопитни факти за своята дългогодишна любовна афера с уискито, за разликите в понятията за добро уиски – сега и преди 30 години; за развитието на уиски индустрията напоследък. 
В броя ви очаква и увлекателен кулинарен пътепис на Емил Коралов за Перу: за Куско, уличната храна и пазарите, за перуанските топ готвачи и за един от най-впечатляващите ресторанти в света, наречен  Mil (хиляда), където използват само продукти отгледани на над 1000 м надморска височина в Андите! 
А Людмил Хайдутов проследява как се стигна до парадокса отгледаните в перуански и боливийски селца ситни семенца киноа да завладеят целия свят за две-три десетилетия.
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20181314450232
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: