DiVino - брой 30/2018

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 30/2018

(3.78 от 18 гласа)DiVino Magazine 30 с аромат на вино и ром, с вкус на сьомга и баница

Кои са най-добрите български вина за 2017 и кой стои зад тях? Кои български вина са класирани в DiVino Toп 50 за 2017 и кои са наградените в различните категории? В пролетния брой на списание DiVino (2018 г.) даваме отговор на тези и още много въпроси, свързани с най-добрите вина у нас. Ще намерите и представяне на всяко от българските вина в Toп 20.
Какво още съдържа изпълненият с аромати и вкусове брой 30 на DiVino Magazine? Яна Петкова разказва за изба Нерагора – чиито вина, без да са шумни и показни, имат стил и класа. Интересно е и интервюто с Алберик Бишо – шесто поколение от знаменитата бургундска фамилия Бишо, начело на митичната винарска компания Albert Bichot.
За световния ренесанс на рома с неговата митична история, сложна класификация и подвеждаща технология, задълбочено пише Асен Станев – експерт, съчетаващ професионалните знания на технолог по напитките с погледа на философ.
В мини темата, посветена на рибата и аквакултурите може да се запознаете с предимствата и недостатъците на различните методи за отглеждане на риби. Представени са и особеностите на две български производства – първата и единствена в Европа ферма за сребърна тихоокеанска сьомга, само на 45 км от центъра на София, и рибарник за пъстърва в идилично място с кристалночисти води недалеч от Рибарица. А за финал авторите са ви убеждават, че баницата по нашите земи е колкото вездесъща и неизменно празнична, толкова и разнообразна и пъстра – не само като съставки и приготовление, а дори и като лексика.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Gourmet publishing
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2020
ISSN: 20181314450230
Поредица: DiVino

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: