DiVino - брой 17/2015

-38%
е-списание - DiVino - брой 17/2015

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 17/2015

(3.60 от 5 гласа)Този брой на DiVino Magazine ви среща с три прочути личности, отдадени на виното. Това са винопроизводителят Анджело Гая, един от най-големите в Италия и най-известните в света, летящият енолог Мишел Ролан, който прави вина в двайсет държави на пет континента и виненият журналист и писател от най-висок ранг Даниеле Чернили, известен като Doctor Wine. Тримата имат своя гледна точка към една и съща любов и всеки един от тях представлява ценен извор на познание и опит.

От страниците на Divino Magazine ви представяме вината от българската гордост – мавруд. Приятно впечатление прави фактът, че те стават все по-добри, а в най-добрите си екземпляри това безспорно са вина с огромен потенциал за стареене.

Оставаме на тема българско вино с Цветелина Николова, изпълнителен директор на „Катаржина естейт“ и един от най-разпознаваемите мениджъри във винения бранш у нас. Тя разказва откровено за себе си и за това как се е озовала в света на виното. Divino Magazine ви среща и с още една емблематична личност. Той е един от пионерите на съвременното ни ресторантьорство и до днес продължава успешно да развива бизнеса си, като постоянно работи по нови проекти.

Пътешествието с DiVino Magazine продължава в далечната Южна Африка. Винопроизводството там има една любопитна черта, която го отличава от всички останали страни по света, а именно, че знае точната си рождена дата. Това обаче е само един щрих от виненото разнообразие на Южноафриканската република.

Обиколката из прочути винени региони по света прави спирка и в Алто Адидже -най-северния винарски регион на Италия.е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 20151314450217
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: