DiVino - брой 15/2014

-38%
е-списание - DiVino - брой 15/2014

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 15/2014

(4.29 от 7 гласа)е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Лято е и настроениeто в новия брой на DiVino Magazine е лятно. Не само затова обаче основна тема в списанието е розето. Освен, че в тази част на годината се търси най-много розе, но и да се пие става все по-модерно. Голямата тема на брой 15 на Divino Magazine е Прованс, с цялото винено и кулинарно разнообразие на тази толкова романтична френска област. Представяме ви 22 провансалски розета, които може да намерите на българския пазар и които доказват защо да се пие „прованс” е шик!
 

На страниците на Divino Magazine ще намерите селекция от над 30 български розета, които внасят още по-лятно настроение през топлите месеци. Българските вина с този цвят стават все по-добри и ако до преди няколко години те бяха с наситени цветове в малиново-ягодовата или вишнево-черешова гама, днес преобладават по-бледите гами, а вината стават все по-свежи и елегантни.
 

Достойно внимание в новия брой 15 е отделено и на най-популярния винен сорт – шардоне. Ще научите, че България не остава встрани от световните тенденции и ще разберете на какво се дължи репутацията на този сорт. Предлагаме ви и дегустация на близо 30 от най-добрите български шардонета.
 

От страниците на списанието ви каним на гости на една от сравнително новите, но вече утвърдили се с качествените си вина български изби – „Шато Копса”.
 

В новия брой на Divino Magazine е отделено място и за винени пътешествия извън пределите на страната ни. Съседна Турция е едновременно близка географски, но непозната в много аспекти. Мнозина биха наредили виното сред последните неща, с които свързваме югоизгочната ни съседка. Виното обаче за пореден път може да се окаже мост, който да ни свърже с нещо, колкото близко, толкова и далечно.
 

Брой 15 на Divino Magazine ни среща с Йордан Дъбов, който ни пренася в един също толкова слабо познат, но невероятно вълнуващ свят. Освен изключително увлекателен събеседник, той е и единственият у нас лицензиран кафе-инструктор и майстор бариста от Европейската асоциация за специално кафе, международен съдия и член на журито на най-престижния конкурс в света на кафето.
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141000115
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: