DiVino - брой 13/2013

-38%
е-списание - DiVino - брой 13/2013

Още от поредицата DiVino

DiVino - брой 13/2013

(4.13 от 16 гласа)











По традиция, по това време на годината DiVino Magazine представя Топ 50 на българските вина. Третото издание на класацията представлява много важна референция за моментното състояние на българското винопроизводство. А ние съвсем основателно можем да се гордеем с него.

Новият брой на DiVino Magazine отдава дължимото внимание на българските купажни вина. Без страх от преувеличение вече може да се каже, че най-добрите български вина са в категорията „червени купажи”. Това е тенденция, която екипът на DiVino наблюдава от няколко години и дегустациите от последния сезон, както и изложението DiVino.Taste 2013 напълно я потвърдиха. В брой на 13 на списанието ще намерите дегустация на близо 50 купажни вина от България.

Брой 13 на DiVino Magazine ви отвежда на гости при една от най-новите български изби – Марян. Пътешествията обаче не се ограничават само в рамките на България. Списанието се пренася отвъд Атлантика, за да представи винарската Калифорния. Тази област дава 90% от виното на САЩ и без съмнение е най-големият и значим винарски район извън Европа.

Обратно у нас DiVino Magazine ви представя един от най-утвърдените български ресторантьори – Милан Миланов. Космополитен и вечно търсещ, той е от онези хора, които обичат да пътуват, да експериментират и да рискуват. Неговото име стои зад някои от най-значимите и емблематични ресторанти в България.



е-списание

5.00 лв. | Стара цена: 8.00 лв.

Спестявате: 3.00 лв. (-38%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Гурме
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131314450213
Поредица: DiVino


DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: