Cosmopolitan - 3/2021

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - 3/2021

(3.95 от 20 гласа)От корицата

10 Дара: по-гореща от всякога
42 Остани на ниво, когато животът ти е хаос
46 Твоето ново аз с Active sitting
52 Алисия Санс: сама срещу всички
98 Бумът на вибратора
104 Насилникът в дома ти: първите признаци
110 Вещите си ли продаваш, или себе си
117 Посланието на името ти
 
Корица: Рокля Redondo Studio, чехли Crocs с украшения от Crocs и BlackCurrant Pop, колие с цветни мъниста Acid Banana, перлено колие с мъниста, гривни с перли и мъниста – всичко от BlackCurrant Pop, цветни пръстени La Manso.
 
Красота
Твоята красива (не)диета (16), Този месец се влюбихме в (20), 5 седмици на ТИ с ретинола (21), Кога липосукцията се превърна в стандарт (22), Питай Васи (23), Шалове за по-цветен живот (80)
 
Мода
Как да разбереш, че една тенденция „умира“ (26), Какво харесахме (28), Хей, как да нося кожено палто (30), Питай модния (31), Накарай твоя гардероб да работи за теб (59), Никога не и мрачна (70), Обаждане от Лондон (76)
 
И още
Истината е в жената (34), Как да си съставиш бизнес план (37), Психология на женската бедност (38), Промени ли се начинът ти на пиене (48), 5 от най-непоносимите видове мъже (88), Твоето не толкова тайно необвързано поведение (91), Сложни отношения (92), Как различните зодии свалят стреса (118)
 
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2021
ISSN: 20211312354803
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: