Cosmopolitan - брой 6/2015

-23%
е-списание - Cosmopolitan - брой 6/2015

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 6/2015

(4.06 от 18 гласа)През последните дни се чудя дали са толкова различни прибързаността и нерешителността, колкото изглеждат? Стоят като две различни вселени от емоции и (без)действия, но между тях приликите са много.

Доскоро, когато се колебаех за нещо, вадех първата по-голяма монета от портмонето си и я хвърлях нависоко. Падайки ези или тура, решавах какво да направя. Понякога хвърлях няколко пъти, за да съм съвсем сигурна дали е правилното решение, въпреки че познанията ми по статистика поне са достатъчно, за да знам какво ще се получи на стотното хвърляне. Хвърлянето изкристализираше поне идеята кое от двете неща искам да направя повече и тогава оставях избора изобщо – става ясно кое искам от желанието ми кое да се падне. Днес обаче съм сигурна в друго – ако ще хвърлям ези/тура, значи изобщо изобщо не трябва да се занимавам с това, за което се чудя, защото, ако ме хвърля в колебания, значи не е наред. Чудя се дали да отида тук или там? Да си купя това или онова? О, забрави! Щом съм стигнала една монетата да ми решава въпроса, значи не му е момента! Излизам от конкретния въпрос и се хващам със следващото решение, което ме чака. А решенията в този живот са много – замисляла ли си се колко пъти дневно трябва да взимаш решение?! Много! Това лято идва през дъжд и бури, но събрахме летните решения (стр.40), които може би отлагаш от доста време, за да синтезираме какво ще направи сезона ти още по-добър – както и всички онези неща, които гарантират, че идващите месеци прекрасни: партитата (стр. 50); кожата, за която трябва да се грижиш с двойна грижа заради лъчите, както и онези бански, най-подходящи за твоята фигура, стил и настроение сега.

Лятото започва и – още преди да се цопнеш във водата за пръв път през сезона – пожелавам ти безгрижие!

от редакторае-списание

2.29 лв. | Стара цена: 2.99 лв.

Спестявате: 0.70 лв. (-23%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
ISSN: 2015131235486
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: