Cosmopolitan - брой 5/2016

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 5/2016

(4.15 от 13 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

От редактора

Наскоро си говорих с една млада дама и някак си темата се завъртя към това кое е важно и какво не, за да се чувстваш добре и тя ми сподели своето наблюдение, че „За околните вече няма такова значение какъв ти е характера, по-важно е как изглеждаш“. Нейният акаунт в Инстаграм е пълен с харесвания, във Фейсбук също събира доста внимание – но по-важното за мен беше, че е умен и приятен събеседник. Страхувам се, че съм съгласна с това, което и тя е забелязала – макар и доста еднообразни – снимките с еднакви очила с черни рамки, еднакви нацупени устни и еднакъв ъгъл на снимка – привличат повече интерес от нещо, написано от сърцето ти – защото колко са тези, които се интересуват него, всъщност? Може би заради това и фийда прелива от селфита, сладки кучета, котета и залези и толкова рядко някое лично мнение или споделяне.
Добре. Така е. Но ако всички сме еднакво слаби, еднакво нацупени и с еднакви рамки, тогава защо сме се родили различни? Всяко време си има своите критерии за красота и успешен вид, но ако е по-важно как изглеждаш, отколкото какъв си, тогава... не губиш ли повече време да се харесаш на другите, отколкото да бъдеш себе си и да следваш своите желания и мечти? Ще продължа темата още малко по-нататък. Допреди няколко години ми правеше впечатление, че на светофарите шофьорите в колите – независимо мъже или жени, когато мислят, че никой не ги гледа и са сами в автомобила си, си бъркат в носа (доста смешни физиономии правеха, когато ме видеха, че ги наблюдавам). Днес хората не си бъркат в носа – което си има и добрата страна – но дори и да има други с тях – на светофара се навеждат към телефоните си, където виждат красиво измисления живот на другите, живот като за снимка. Но и ти самата знаеш, че можеш да си снимаш хубаво селфи и когато не ти е добре, или да постнеш снимка от миналата година, когато ти е тъпо, за да си погалиш егото, че все пак „става нещо“.
В този брой искам да ти насоча вниманието към статията 20 малки неща, с които можеш да се гордееш (98) и материалите, създадени от Шерил Сандбърг, жената, която води бизнеса на Фейсбук с Марк Цукенбърг (55), а за да изглеждаш добре на всяка снимка, която правиш – виж интересния материал за веждите (19) и нашите комбинации с къси панталони (53).

От новия брой!
Красота

На фокус: веждите (19), Този месец се влюбихме в... (26), Красиви сделки (28), Изпържена ли е косата ти (30), Сладки сънища (32), Питай Василена (34), По-малки пори (36), Изкуство на върха на пръстите ти (37), Парфюм спрямо характера (38), Ярко пролетно присъствие (78)

Мода
Синьо безвремие с божествено красиви часовници (41), Какво харесахме този месец (42), Питай Мира (44), Облечи си перфектната фигура (46), Вдъхновение от тропиците (47), Назаем от мъжкия гардероб (48), Малки чудеса (49), Пълен куфар с рокли! (50), Крака на показ (51), Мода за „възрастни“ (52), Вдъхновение в синьо (53)

И още
20 малки неща, с които можеш да се гордееш (63), Френски кулинарни приключения с Тамта (113)

Във всеки брой
6 От редактора
8 Идеи за месеца
116 Хороскоп
118 Шопинг информация
120 Cosmo тест
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131235485
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: