Cosmopolitan - брой 1/2016

Още от поредицата Cosmopolitan

Cosmopolitan - брой 1/2016

(4.14 от 14 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В онези промеждутък между две години, в които всичко изглежда достижимо, а надеждите да оставиш миналото където му е мястото – в миналото е време да обърнеш внимание на най-важното – това, което се случва в настоящето.

И за да не мине живота, докато правиш други планове, както беше казал саркастично Джон Ленън – живей днес. Живей сега. Разбира се, плановете важна част – защото ако ги нямаш, къде ще си утре, но остави и място за това да изживееш напълно този ден, без да го изпускаш вперена в далечината (или телефона си).

Празниците са приятен начин да осъзнаеш, че хубавите моменти се чакат, но не идват на готово, а трябва да ги създадеш – като намериш човека, повода и мястото. Понякога за този момент може да помогне хубава рокля, нова спирала, или парфюм, или опита ти да разнообразиш шаблона – както с важния мъж до теб, така и като решиш да го изненадаш, когато не очаква. Защото не е ли любовта точно това да правиш неща за другия само, за да го накараш да се усмихне само и специално за теб?

                                                                                                                                                                                                От редактора

От корицата

В очакване на 12тия час на 31 декември е време да подготвиш своите празнични дрехи (14), аксесоари (23) и грим (30), а също така и да подариш празник на любимия човек (80). Крайната празнична дестинация може да е място, започвашо с... О, като оргазъм – малка подсказка - запали свещите, запали му главата (75). Изобщо, този брой смятаме, че е време да направиш нов сценарий за вашата близост (84) и да действаш без шаблони. Един шаблон обаче ти предлагаме за здравето ти – и ако успееш да го вкараш в новата си година, след само 365 дни ще се събудиш по-жизнена и енергична (89). Как ще бъдат разпределени любовта, парите и успеха през годината провери в годишния ни хороскоп (103), а защо Мартина Стосел ще е момичето на годината ще разбереш на стр 59.

Мода

Този месец харесахме много неща, с които да допълниш гардероба си, остава ти да избереш кои са те (14); Решихме да ти покажем как да се превърнеш в звездата на вечерта (16); но и как да направиш впечатление на пистата (18); Класическите елементи като цяло (20) и сакото в частност (21) може да са основа на перфектна визия. Заплетена става историята когато включиш плетивата в гардероба си (22), но имаме идея как да си стилна и с тях. За посрещане Новата година има много суеверия и за всяко от тях сме ти приготвили модно допълнение (23)

Красота

На първа линия тази година са... очните линии (25), а за зимата можеш да си фатално прелъстителна (30). Секси може да си не само за гаджето си, а за удоволствие да изжлеждаш отмъстително секси за бившия (34). Сладкото прави лицето ти пъпчиво – оу, каква ужасна дума – но за да избегнеш и думата, и страничните ефекти разбери какво да избягваш (37). Изкуството на селфитата е трудно и как да го усъвършенстваш – имаме идеи (38)

И още

30 неща, които едно момиче трябва да има преди да стане на 30 (42); Направи добро (46), Как миналото да стане свършено (50) и дали да правиш всичко сама (54)

Във всеки брой

4 От редактора

6 Идеи за месеца

103 Хороскоп

118 Шопинг информация

120 Cosmo тест

 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 2016131235481
Поредица: Cosmopolitan


"Списание Cosmopolitan окуражава и вдъхновява жените да живеят живота си на макс. Ние създаваме уникална емоционална връзка с читателката, която е основата и центърът на всеки брой. Даваме информация, която тя може да използва в ежедневието си за всичко, което я интересува - връзки, мода и красота, здраве на практическо ниво, кариера и личностно развитие. Читателките ни не просто обичат да четат Cosmo - те живеят Cosmo".

Детелина Стаменова, главен редактор на Cosmopolitan България


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: