Aнтология "Галактики"

Aнтология "Галактики"

Автор: Колектив
(3.00 от 6 гласа)Aнтология „Галактики“ обединява цикъл от творби, отличени в рамките на четирите конкурса за кратък фентъзи и фантастичен разказ, проведени през 2013 и 2014 г.

    Периодичните сбирки на нашумелия клуб „Галактики“ се превръщаха в повод да наградим победителите в поредното литературно състезание и да обменим информация за всичко, което заслужава читателския ни ентусиазъм. Новите книги и проекти на автори като Матю Стоувър, Джим Бъчър, Питър В. Брет и Джо Абъркромби провокираха страстни дискусии и укрепваха вярата ни, че жанрът ще продължава да се развива.

    Благодарим на всички участници за красивия творчески устрем! Останете верни на онази фантазия, която преобразява света за добро.

    Ето ги и имената на победителите: Калоян Захариев, Ивана Вълкович и Самуил Лянов, Георги Малинов, Никола Николов, Христина Панджаридис, Константин Николов, Гален Иванов, Адриана Пенчева, Стоян Цветанов, Димана Сотирова.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: