100 съвета за успешна комуникация в Интернет

100 съвета за успешна комуникация в Интернет

(4.10 от 20 гласа)"100 съвета за успешна комуникация в Интернет" е част от поредица с практическа насока към всеки бизнес, който иска през 2014 г. да получи най-доброто: да има отлични служители, най-добрите клиенти, работещи и ефективни рекламни кампании, комуникации. Неизменна част от всичко това е и начинът, по който бизнесът се представя в Интернет.

Книгата съдържа 10 теми - за корпоративния сайт и блог, за content marketing и social media management, за Facebook и Twitter, за управление на онлайн репутацията и др.

Това е есенцията на 15-годишния опит на ABC Design& Communication - уеб агенция в България - в изработката на сайтове, интернет реклама, онлайн маркетинг и медияпланиране и съобразена с актуалните тенденции от края на 2013-та и 2014-та година.  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автораКоментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: