1: Въздухът, който дишам

1: Въздухът, който дишам

(3.82 от 11 гласа)Предупреждаваха ме за Тристан Коул. „Стой далеч от него“, казваха хората. „Той е жесток.“ „Той е студен.“ „Той е разбит.“ Лесно е да съдиш човек заради миналото му. Да погледнеш Тристан и да видиш чудовище. Но аз не можех да го направя. Трябваше да приема разбитите парчета, които живееха в него, защото те живееха и в мен. Започнах да отлепвам пластовете, видях много повече, отколкото някой от тях е очаквал. Видях болката, която криеше под грубото си поведение. Осъзнах, че той се страхува да се сближи с когото и да било, заради опасността да остане сам… Отново. Познах всички признаци, защото те се таяха и в мен. И двамата бяхме празни. И двамата търсехме нещо друго. Нещо повече. И двамата искахме да сглобим разбитите парчета от отминалите си дни. Тогава може би най-накрая щяхме да си спомним как да дишаме.

epub3
18+  • Формат: ePub3
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Егмонт
Година: 2023
ISBN: 9789542731047
Поредица: Елементи

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: