И нека танцът не спира

И нека танцът не спира

(2.83 от 6 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

3.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Бестселърът на д-р Гордън Ливингстън „Остаряваме бързо, помъдряваме късно“ привлича десетки хиляди читатели, които с радост приемат неговите тридесет истини за живота. В новата си книга „И нека танцът не спира“ авторът – ветеран от войната във Виетнам, психиатър и родител, изгубил две от децата си, ни предлага още тридесет прозрения, които всеки трябва да знае.

Ето някои от новите мисли, към които д-р Ливингстън насочва вниманието: „Парадоксът управлява живота“, „Прошката е дар, който даваме на себе си“, „Бракът съсипва много прекрасни връзки“, „Човек е това, от което се страхува“, „Всички се носим по течението“, „Едно от най-трудните неща в живота е да видим себе си такива, каквито ни виждат другите“, „С годините красотата се обръща навътре“, „Повечето хора умират, докато в тях още звучи музика“.

На тези страници отново се разкриват качествата на д-р Ливингстън: проникновено разбиране на емоционалните терзания – скритите лицемерия, желания и самозаблуди; безпогрешен усет за важното в живота (нито една дума не е пропиляна за несъществени неща); личната му способност да устоява и да съхрани надеждата в един свят, който е в състояние да ни причини необясними страдания.
Благодарение на тези качества, съчетани с перфектно премерено чувство за хумор, сега пред нас е още една необикновена книга. Също като предишната, тя ни предлага алтернатива на метода на пробата и грешката, която превръща мъдростта в толкова скъпо удоволствие.
 Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Кибеа
Година: 2010
ISBN: 9789544745211
Страници: 176
Тегло: 0.25 кг.
Размер: 10.00x12.00 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: