Не-Ум Есета

Не-Ум Есета

Автор: Не-Ум
(5.00 от 1 глас)„Не-Ум Есета”, представлява колекция от 50 вдъхновяващи към промяна Есета; Промяна на мисленето, светоусещането и вътрешното разбиране на човека. Написани по един семпъл, достъпен и разбираем начин, есетата на Не-Ум представляват съвкупност от мисли, послания, утвърждения и насоки, даващи яснота по множество въпроси, в отговор на човешките екзистенциални и духовни търсения.

С една много ясна и точна философия за живота, Не-Ум, вдъхновява и окуражава търсещите, без да налага своите възгледи по никакъв начин. Разбирането достига до възприятието на читателя по един деликатен и неуловим начин.

Есетата на Не-Ум са чудесен начин да си подарите вдъхновение, вяра, надежда и любов, поднесени с финес и чистота.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: