По пътя на душата

По пътя на душата

(3.69 от 16 гласа)Книгата „По пътя на душата“, съставена от тематично подбрани и подредени в логична връзка извадки от Словото на Учителя, представлява ценен наръчник, който допринася за осветляването на съществените за всеки въпроси за живота и смъртта.

Ето част от въпросите, на които ще намерите отговори:
 -  Какво представлява душата и какво е сродна душа?
 - Защо душите се прераждат?
 - Защо душата идва на Земята и каква работа ù е определено да свърши тук?
 - Как да се подготвим за съзнателно умиране?
 - Какво става след физическата смърт на човека?
 - Постижимо ли е безсмъртието?

Идеята за съставянето на книгата е на заминалата си преди две години с бодър дух и бистра мисъл сестра Трендафила Балдевска (1926-2014), която посвети голяма част от богатия си, интензивен и скромен живот на работа върху Словото. През последните години сестра Балдевска живееше с мисълта, че на днешните хора им е нужно знание, за да разбират по-добре живота и да не се страхуват от смъртта. Тази книга, замислена и осъществена от нея като главен съставител, се издава в нейна памет.е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: