Про-Рок - брой 114/2014

Още от поредицата Про-Рок

Про-Рок - брой 114/2014

(3.80 от 10 гласа)НА КОРИЦАТА СА ARCH ENEMY

През 2014 г. Arch Enemy ще станат на 18 години. За времето, което отнема на един човек да навърши пълнолетие, бандата се превърна от поредната супергрупа и страничен проект в напълно обособен култ. В днешни дни метълът с „крещяща мацка“ може и да не е най-оригиналното нещо, но нека си спомним, че първият албум на Arch Enemy с Angela бе през далечната вече 2001 г. Сега, 13 години по-късно, те все още са тук – с нов китарист (Nick Cordle), нова фронтдама (Alissa White-Gluz) и нов албум (War Eternal). Дали това е ново начало за Arch Enemy? Предстои да разберете от интервютата ни с двете движещи сили в бандата – Alissa и Michael…

Още в броя

FROM THE UNDERGROUND AND BELOW: LANTLOS, ANCIENT ASCENDANT, VALLENFYRE, VREDEHAMMER, TORDEN IN HELLBG – рубрика, в която нашият автор Торден продължава да дълбае дълбоко в родния ъндърграунд и да представя demo(n)s and diamonds…

Както и

ANATHEMA, IAN ANDERSON, HOLY MOSES, INSOMNIUM, PORTRAIT, KROKUS, BEING AS AN OCEAN, FREEDOM CALL, AVATAR, GUANO APES

Кралете на слъджа – CROWBAR, EYEHATEGOD

Рубрики

Скенер – NUCLEAR ASSAULT

Историята на една обложка – EMERSON, LAKE & PALMER – BRAIN SALAD SURGERY

Историята на един класически албум – IRON MAIDEN – SEVENTH SON OF A SEVENTH SON

Произведено в България – LIEVEIL, DIMHOLT

Концептуалните албуми – ROGER WATERS - AMUSED TO DEATH, PORCUPINE TREE - FEAR OF A BLANK PLANET

Очаквайте в новия брой на Про-Рок много ревюта, концертни репортажи, акцентите от изминалия месец, информация за продажби и предстоящи албуми.
   • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Про-Рок
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 76
ISSN: 201413118781114
Поредица: Про-Рок


Единственото независимо списание за рок и метъл в България. С издадените си вече 112 броя (към май 2014 г.) Про-Рок се утвърди като най-стабилното музикално издание в България за всички времена.

Някои ще повдигнат вежди, други ще се ядосат, трети ще кимнат одобряващо с глава – със силния си авторски подход, критичен тон, уникални статии и интервюта, Про-Рок не оставя никого безразличен.

Be informed or dead!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: