Бос хляб

Бос хляб

(1.00 от 1 глас)Необикновен живот, необикновен писател, необикновена книга. Скандален, забраняван, анатемосван.

Това е мароканският писател Мохамед Шукри. „Бос хляб" е автобиографичен роман, написан толкова откровено, че скандализира всички издатели в Мароко и е забранен в страната тринайсет години. За пръв път излиза в превод на английски, преди да види бял свят в родината си. Забранен е в редица арабски страни.

До двайсетата си година Мохамед живее в тинята на обществото - дрога, проституция, хомосексуализъм, контрабанда, насилие... Буквите му разкриват новия свят, в който ще живее и твори до 2003 година, когато умира на 67-годишна възраст като един от най-големите съвременни писатели хуманисти на арабския свят.

Романът е преведен на двайсет езика.

За неговото творчество Тенеси Уилямс казва: „Автентичен документ за човешкото отчаяние, с потресаващо въздействие".  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Панорама
Година: 2010
ISBN: 9789549655414

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: