Защо не съм атеист

Защо не съм атеист

(5.00 от 2 гласа)Животът ни често изглежда като ужасни звуци от клавишите на пиано. Засвирим ли, всички излизат от стаята. Какво ли не опитваме, но нашето пиано звучи все фалшиво.

Ужасно звучало и пианото в един норвежки хотел, докато едно момиченце се опитвало да свири. Несвързаните звуци побърквали останалите посетители. Но изведнъж до момиченцето седнал човек и засвирил с него, запълвайки паузите. И тогава се разнесла най-прекрасната музика... Това бил не някой друг, а самият Александър Бородин, композитор на операта „Княз Игор”...

Когато повярваме в истинския Бог, изведнъж сякаш някой започва да запълва паузите и неритмичното ни свирене се превръща в доста прилична мелодия.
 е-книга

0.00 лв.

  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: