Йога за всички- брой 9/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 9/2012

(3.50 от 4 гласа)В многообразието на живота често подминаваме важни аспекти от неговото проявление – и едно от тях е танцът. Той е с нас от самото ни сътворение и през хилядолетията сякаш сме забравили за неговия божествен произход. През септември обръщаме поглед към Бхаратанатям, който в древната история на Южна Индия се датира от 11 600 г. Това със сигурност го прави най-древният от всички класически танци.

Четете още:

- Интервю с Сандип Сатядев Кумар Йоги
- Гуру таттва – вътрешният гуру
- Въздействието на невидимите планети Раху и Кету
- Йога в земите на маянските шамани
- На фокус: Халасана (Рало)

йога практика с Пинки Гхагас: Комплекс асани, подобряващ състоянието при диабет  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 9771314319010
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: