Йога за всички- брой 5

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 5

(3.50 от 4 гласа)Мантра йога е част от цялостната наука Йога. При всяка мантра звуците така са подбрани, че да създават вибрации, иницииращи взаимодействие с нашата дълбока същност и заобикалящата ни среда. Мантра практиката положително въздейства върху умствените способности и подобрява общото ни състояние във физичен, психичен и духовен аспект.
 
Още в броя:

- Интервю с Дева Премал и Митен
- Приложение на принципите на яма в йога практиките
- За природата на някои болести и справянето с тях чрез йога
- Самскарите – ритуали за духовен напредък
- Духът на земята: Йерусалим  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 60
ISSN: 977131431901005
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: