Йога за всички- брой 3/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 3/2012

(4.33 от 3 гласа)С настъпващата пролет обръщаме поглед към бременността и съпътстващите я етапи на зачатието и износването на плода - за да разберем истинската роля на майката, позабравена и омаловажена в наши дни. Защото именно тези 9 месеца са определящи за бъдещия човек, за неговите качества и личностни прояви през целия му живот.

Четете още в броя:

- Интервю с лама Сонам Темпа
- Свара йога: енергията на петте елемента
- Панчакарма: пречистващи процедури съгласно законите на природата
- Истинското лице на микровълновата печка
- Туристи в Индия. Карнатака.  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 51
ISSN: 977131431901003
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: