Йога за всички- брой 12/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 12/2012

(2.00 от 2 гласа)В мрака на зимата сме по-податливи на страхове, а страхът от смъртта е един от най-великите феномени на човешката природа. Изключително могъщ и дълбоко вкоренен в нас, той може да бъде разделен на първичен и вторичен. В търсене на отговори на въпросите, които вълнуват мнозина, се допитахме до древните текстове на Йога. Първичният страх от смъртта е породен от жаждата ни за живот, проявление на инстинкта за самосъхранение. Патанджали използва за него равнозначно две определения, които на пръв поглед изглеждат противоположни - ашиша и абхинивеша. Вторичният страх от смъртта идва от егото.

Четете още в броя:
- интервю с Шибу Куриакосе (аюрведичен терапевт от Керала)
- Видове гуру
- Посланието на Махамритюнджая мантра
- психология на чакрите: Манипура
- на фокус: Падмасана (Лотос)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 2012977131431901012
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: