Йога за всички- брой 11/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 11/2012

(1.00 от 1 глас)Загадката около съдбовната комбинация 21-12-2012 вълнува хора от различни социални групи. В езотерическата литература този ден се приема като време на възнесение – масов преход на човечеството към друго ниво на съзнание. Това се обяснява с факта, че по това време завършват два космически цикъла. По време на Галактическия преход Земята, която е живо същество със съзнание, преминава в по-висше състояние на съществуване – четвърто измерение. Готови ли сме за Неизвестното?

Четете още:
- Интервю със Свами Крияатма Сарасвати за хармонията в живота
- Методи за изследване на карма
- Психология на чакрите: Свадхистхана – от дълбоката депресия до абсолютната радост
- Философията на Веданта
- Храни, билки и минерали вместо лекарства

йога практика: Продължавай да откриваш себе си с Александра Вукашинович - Шалиграм
   • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131431901011
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: