Йога за всички- брой 10/2012

Още от поредицата Йога за всички

Йога за всички- брой 10/2012

(3.75 от 4 гласа)Ако искаме да превърнем дома си в оазис, даряващ ни с виталност и спокойствие, може да се допитаме до древното знание на Васту и с негова подкрепа да затвърдим позитивността на средата. Васту е ведическа наука, която отчита всички възможни влияния, както на по-грубата физическа Вселена, така и на по-фините закони на природата. Оформените съгласно Васту пространства носят здраве, благополучие, щастие, успех и просперитет на всички свои обитатели.

Четете още в броя:
- Интервю с д-р Антоанета Заркова
- Прилагане на принципите на нияма в йога практиките
- Основни характеристики на кармата
- Психология на чакрите – Муладхара
- Пчелният прашец – дар от боговете
- Караджов камък – портал към небето

йога практика: Комплекс пречистващи практики  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: София нюз
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 977131431901010
Поредица: Йога за всички


Списание "Йога за всички" е ориентирано към широк кръг читатели, които вече се занимават или биха искали да започнат да практикуват йога.

На страниците му ще намерите специално разработени практики, изпълними в домашни условия, срещи с именити фигури от света на йога, запознаване с ведическата философия, разкази за пътешествия в Далечния Изток, аюрведични съвети за всеки ден и много други теми, с които заедно да намерим пътя към осъзнато съществуване.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: