Глад за истински неща

Глад за истински неща

(3.79 от 19 гласа)Търсим нещо, което винаги сме имали — Истината! Всъщност, "имали" не е точна дума. Ние не притежаваме Истината. Ние сме Истината. "По очите ти познавам" — чуваме от малки. Очите не могат да лъжат! Чрез тях говори сърцето ни! То винаги е знаело кои са истинските неща в живота ни. Аз само се опитвам да ти ги припомня с тази книга. Ако от този миг започнем да се гледаме в очите, ще живеем в Истина! Звучи наивно? Чудесно! Защото наивен, означава вярващ!

 
ПРЕДГОВОР
"Глад за истински неща" е шестата ми книга. Тя съдържа три части. Първата е: поезия или -както обичам да наричам стиховете - психотерапия в рима. Втората съдържа множество кратки отговори на често задавани ми въпроси, групирани според тематиката в три подраздела: "Деца-родители", "Мъже-жени" и "Здраве-болест". Третата част е в писмен и звуков вариант. Някои от емоциите са доста силни, защото докосват теми като: любовта, всеобщата ни свързаност, смисъла, прошката. Това са неотложните въпроси на времето, в което живеем. От отговорите им зависи не само качеството на живота ни изобщо, а и самият живот като най-магичния феномен. Който търси отговорите им, живее в истина!
 
Мадлен  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Алгафари
Година: 2011
ISBN: 9786197318173

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: