Баба, майка и аз в кухнята

Още от поредицата Баба, майка и аз в кухнята

Баба, майка и аз в кухнята

(3.71 от 21 гласа)Добре дошли в къщи. Заповядайте на трапезата. Не забравихме ли да казваме тези думи, не ги ли казваме само по празници и на приятелите си. Хубаво е да ги чуват и близките ни - деца, съпруг, родители. Какво по-хубаво от това цялото семейство да се събере около празничната трапеза в делника. И за тази трапеза приготвяме предястията и салати - красиво подредени и украсени. Дори сиренето и туршията не поднасяйте без да сте ги аранжирали предварително. Не забравяйте клончето босилек или джоджен. Нали домашните ястия се приготвят с любов, а предястията и разядката са първата порция. Никога не пропускайте предястието. Наслаждавайки му се ще прогоним умората, ще създадем мила атмосфера в дома, ще изпием по един аперитив със съпруга или с порасналите вече деца…  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: НаВа Консулт
Категория: Кулинария
Година: 2014
ISBN: 9786199023228

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: