Изис Сейким

Изис Сейким

(4.00 от 11 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

25.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Съвършенството или личното реализиране на човека,
не се заключава в утвърждаване на неговия Христос (Аза) и
отричане на неговия Антихрист (Егото), а в установяване
на съвършена хармония и равновесие между тези два
фактора на неговата природа, която се намира в безкрайна
еволюция, в един вид недовършена симфония.

„Сейкем“ е дума от египетски произход, чието значение е сила или мощ. Означава още сила или същност на енергията, която е на разположение във Вселената. Тя е в нас и около нас, във всички и всичко, което ни заобикаля, и е животворна и творяща енергия. От своя страна, думата „Сейким“ олицетворява живата енергия на светлината и дава името и на древна египетска система за лечение и мъдрост.

Лечебната система Изис Сейким, на която е посветена тази книга, е клон на Сейким и е създадена от Рут Мейс и Мери Шау в Австралия при спонтанно канализиране от самата Изис (Богинята Изида), почитана като пазителка на мистериите и лечителка на страданията на света. Енергията Сейким не може да бъде използвана с недобри намерения, защото е достъпна само за хора, отворили сърцата си за безусловната любов. Затова, ако не се докосваме до нея с почит и благоговение, бихме си изгубили времето в безплодни ментални упражнения.

В книгата се съдържат свещени знания под формата на лечебни техники, символи и мантри за духовно израстване, вътрешна алхимия и енергийно извисяване. Тя може да бъде полезна на читатели, които се стремят да открият тайните на съвършеното здраве и да овладеят изкуството да помагат на другите да го постигнат.

Ние сами създаваме нашата реалност, защото всеки от нас е това, което мисли. Мислите, чувствата и действията ни имат много по-голяма сила, отколкото можем да си представим. Когато сме в хармония със себе си, ние сме в хармония и със света. Енергията Сейким ни помага да разширим нашите телепатични способности и интуицията, присъща на всяко човешко същество, за да ги използваме по ползотворен начин. Лекувайки себе си, можем да излекуваме и света и да го направим по-хубав и по-съвършен.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Кибеа
Година: 2013
ISBN: 9789544744151
Страници: 128
Тегло: 0.40 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: