Едно пътуване на българи с Титаник

Едно пътуване на българи с Титаник

(3.83 от 6 гласа)Навършват се сто години от катастрофата на “Титаник”. В продължение на няколко години обходих някои от родните селища в България, където драматичното събитие е отразено в съчинените и изпяти народни песни, а вдовиците и сираците оплакали и ритуално погребали вещите на загиналите на “Титаник”.
Ала случайността ме срещна с все още живите, които помнят, в детството си, завръщането на оцелелите пътници. Онази шепа щастливци на съдбата, спасили се от ледената прегръдка на океана, разказвали на съселяните си невероятните истории за случилото се на най-големия за времето си кораб.  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: