Монти

Монти

Автор: Фей ДЕте
(4.00 от 6 гласа)Това е книжка първа от поредицата за магарето Монти, което поразително прилича на човек и за иконома му Мистър Пийпс, който въпреки английското си име всъщност е аржентинец. Страстта им по тангото среща двамата, което е началото на едно дълго приятелство.

Книжката е написана за деца (6 - 9 години).

 

Виж цялата анотация »

  • Формат:
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

5.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Фей ДЕте
Издател: Библио.бг
Година: 2012
Страници: 28
ISBN: 9789549297317
Тегло: 0.10 кг.
Размер: 19.50x21.30 см.


Анотация и история за появата на Монти

Това е книжка първа от поредицата за магарето Монти , което поразително прилича на човек и за иконома му Мистър Пийпс, който въпреки английското си име всъщност е аржентинец. Страстта им по тангото среща двамата, което е началото на едно дълго приятелство.

Книжката е написана за деца (6 - 9 години).
 
Историята написах доста отдавна. Още преди да имам деца. Това, което ме спираше до миналата година да осъществя книжката, беше, че нямам илюстрации към нея.
Една приятелка художничка беше много ентусиазирана тя да ги направи още преди 3 години, когато прочете текста. Но времето минаваше, а тя все не намираше време за това. 
И така аз забравих за този си проект.
 
До есента на 2011 г. когато сънувах сън. Може и да ви се стори странно, че ви разказвам сън, но... Сънувах феи, които ми казаха, че трябва аз заедно с дъщеря ми да нарисуваме книжката. Рисувала съм като малка, доста добре, но предимно графика. Дъщеря ми Ана-Мария, тогава на 5 години, тъкмо беше започнала да рисува, и според доста разбиращи хора, много добре.
Тя имаше това, което аз не притежавах, а именно усета за съчетаване на цветовете.
 
И така заедно направихме рисунките. Отне ни няколко месеца. Много повече време, отколкото бях отделила за писането. А винаги съм смятала, че текстът е много по-важен. Много държах също родителите да я харесат  докато четат вечер на децата си.
И странно или не повярвах на феите в съня ми и реших да си измисля псевдоним- Фей Д’Ете (в превод от английско-френски „лятна фея”).
Реших,че пишейки също романи за възрастни, е по-добре да не смесвам истинското си име с толкова приказна тема като писането за деца.
Същата моя приятелка художничка Диана Шингарова, която не направи рисунките, направи този чудесен графичен дизайн, който е изключително модерен, такъв, какъвто е актуален на Запад.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: