Наяве

Наяве

(3.60 от 5 гласа)Предизвикана поредица от убийства – така оплетени в бита на малко черноморско селище, че не могат да бъдат доказани и наказани – дори когато са прозрени от местния полицай, неговия наемател-летовник и придошлата природозащитничка-журналистка. Всички знаят всичко или почти всичко за мозайката от вихрещи се събития, но са парализирани от чувството за вина, че са част от тях и не могат нищо да направят или нямат куража да се опитат да го направят. Тази упойваща зависимост от реалността, в която пребиваваме. Тя е част от нас и ние сме част от нея. Как да я предизвикаме!  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2012
ISBN: 9789542939269

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: