Усури - 99 брой/2012

Още от поредицата Усури

Усури - 99 брой/2012

(2.50 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ В ТОЧКАТА НА АЗ-а

Октомврийското „Усури” грее и блести със светлината на много преплели се в едно мисии – в него е например усещането за невероятната сила на жена като ДОЛОРЕС КЕНЪН. В тон с нейната работа в областта на хипнотичната регресия, проследихме назад във времето следите на душите, които са сега на земята. Картинката е наистина интересна, независимо към кое поколение спадате вие.

Възприемането на личната мисия, осъществяването й някак неусетно се превърна в пратформата, върху която стъпиха и останалите гости по страниците ни. С ЖЕНИ КОСТАДИНОВА даже опитахме да погледнем в дълбочина – да преценим каква мисия е изпълнявала ВАНГА, но отвъд обичайните клишета и нейни пророчества. Ванга има много повече в себе си и реализира работа, която е на ниво цял един народ, бяхме единодушни с Жени. В нашия текст-изследване добавихме и най-важното, което имаме да преодоляваме, преди да стъпим в Новото – всичко то е предречено от Ванга. Вярвате или не, но и Утешителката от Рупите говори за него, прозира го, живее го... Даже го сбъдва.

Точно за осъществяването на мисията е разговорът ни с ЯСЕН НИКОЛОВ – чиста душа, родила идеята да достигнем себе си, да си спомним мисията си и да я начертаем в материалното. С негова помощ сякаш събрахме трите компонента – небесния, т.е. нагоре към светлината; вътрешния – в удовлетворяване на себе си; както и чисто физическия, във взаимодействие с другите хора.

Размишлявайки върху мисията, „Усури” ви предлага и други срещи – в този брой представяме ДОНЧО КРЪСТЕВ, който влага променената енергетика в И-дзин; резултатът е любопитен... Удоволствие ще е и срещата с ЦВЕТОЗАР МРЪВКОВ, който ни помогна да обединим многоизмерността си, да сме тук, сега и навсякъде едновременно... „Усури” ще ви заведе и на две пътешествия – едното е до Покрива на света или Прекрасната Мери, както са наричали някога Кайлаш. Другото пък е малко тъжно, защото разказва за смъртта на една свещена река... Но светът е привидност, не спираме да повтаряме, въоръжете се с енергията на доброто – бъдете Ясен, бъдете Долорес, бъдете нови и истински сега и винаги... И обстоятелствата ще започнат да се променят!

А този брой приемете като покана именно за това!Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312266599
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: