Усури - 98 брой/2012

Още от поредицата Усури

Усури - 98 брой/2012

(3.89 от 9 гласа)БРОЯТ, КОЙТО ПРЕВРЪЩА СЛЪНЦЕТО В МЪДРОСТ

Септемврийският брой винаги е необикновен. Събиран е като мидички по плажа, запечатал е благодарността на изгрева и същината АЗ СЪМ на залеза. Толкова е светъл заради слънцето, което през лятото е трупал, че сигурно ще си го разлистваме цяла есен, даже през зимата...

Красят го петте слънчогледа, които ни плениха по пътя към студиото на Юлия Шматко. Знаехме, че са за нея, но още нямахме представа, че снимайки корицата, в тях ще се отразяват и нейните БЛАГОСТ, РАДОСТ, МИР, ЩАСТИЕ и ЛЮБОВ. Превърнаха се в проводници на всичко добро, което тя излъчва. Разтъркайте с длан някой от тях – няма да усетите аромат като в козметичен каталог, но душата ви ще се свърже с тези дарове. Благост, радост, мир, щастие, любов.

През септември в „Усури” за тях говори не само Юлия – тук са и двамата магични Руис с техните споразумения, също сапунената Силвия, която разказва не с балончета, ами с усмивка как чистата кожа може да ни възвисява, стига да сме й подарили тази чистота със силата на природата.

Но няма да ви разказваме много от този брой, защото той наистина е събрал в себе си вселена от усещания. Изящността му го прави добър помощник и на нас самите – в усилието ни да превърнем лятното слънце в мъдрост, от която да се роди и есента. И вярваме, че ще успеем ♥  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 100
ISSN: 20121312266598
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: