Усури - 96 брой/2012

Още от поредицата Усури

Усури - 96 брой/2012

(2.71 от 7 гласа)Новият брой на сп. „УСУРИ”:
ГОЛЯМОТО СЛЪНЦЕ ВОДИ КЪМ МАЛКОТО

СЛЪНЦЕТО ВЪТРЕ В НАС описват още инките; пак те казват, че отворим ли очи, първо пробуждаме светлината в себе си, после прегръщаме деня... Това е по-силно от ритуал, то е осъществяване, което ще ви позволи да срещнете първо себе си, а после и още много светлина. И работи, защото именно така срещнахме Мира... А нейното слънце и грее, и обича наистина силно! Светлината му освети страничките ни, приготви ги за среща с голямото слънце. Направи ни радостни и щастливи, подари ни покой...

Именно на светлината и на покоя – на начините, по които да ги постигнем, посветихме списанието през юни. И се радваме, че Малкото слънце на Мира грее още от корицата ни. И други слънца ще срещнете по страничките на „УСУРИ” сега – едни отвеждат към Дон Хуан, други говорят с мъдростта на мистичния чакаруна Хорхе Луис Делгадо... Ведите ни показват и Златното слънце, което ще ни донесе много мир, много осъществяване. Но първата ни задача е да докоснем с Малкото си слънце самите себе си. Да се пробудим!

А случи ли се, сърцето бързо ще ви каже своето благодаря...  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 100
ISSN: 1312266596
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: