Усури - 94 брой/2012

Още от поредицата Усури

Усури - 94 брой/2012

(2.50 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

РАЗКАЗИ ЗА НЕОБИКНОВЕНАТА СИЛА
През април „Усури” лекува, разсмива, успокоява, а заедно с това нарича и дори сади цветя...

ПЪРВО, ПРЕМАХВА СТРАХА ОТ СМЪРТТА... Всякакъв страх всъщност. Елена Шахънска е идеалният пример – преживяла е какво ли не, докато не разбрала, че сами създаваме всичко невероятно в живота... Захвърля страховата си невроза и се захваща да гради рая. За да покаже как става това, дори танцува пред фотоапарата ни. Ако ви се струва, че помръдва с ръце и ви намига от корицата, да знаете – от щастие е :)!

Улавяме ви и лъч светлина – Инелия Бенц наистина грее... Интересната й история ни разказва Мартина Иванова, но отсега да знаете, че тя е същество, което няма карма... Инелия е за първи път на нашата земя, а изглежда – и за последен. За божествените нива обяснява всичко тя, а Мартина заключава: „Посланието на Инелия е да извървим пътя си сами!”

Трите ключа към нас самите пък ни подари Христо Илиев. Да го наречем интересен, ще е твърде бледо – занимава се с йога повече от 40 години. Казва, че трябва да сме постоянни в медитацията, концентрацията и асаните. Това е именно начинът да следваме себе си... Човек непрекъснато насилва себе си да прави неестествени неща, казва Христо, който е автор и на една знаменита книга, наречена „Затворът”. Как да излезем от него, показва ни сега.

Древната енергия на атлантите също е част от този брой – открихме я в Санторини. Това място е физическото превъплъщение на думичката любов, каза ни с пламък в очите Меги Колева и ни разказа куп интересни неща. Например за това как да изпитаме радост от съществуването. Как да помогнем на Земята и на себе си. Как да спрем всъщност и времето.

В ХРАНА НА БРОЯ се превърна пчелният прашец – необикновените му свойства карат учените да признаят, че може да е единственото ни препитание; БОЛЕСТИТЕ ЛЕКУВАМЕ САМО С МИСЪЛТА, напомня Цветана Качерилска и изрежда кои лоши чувства върху кои органи повлияват... ИЗЦЕРЕНИЕ С ВЯРА пък практикува 40 години Жоао де Деус – какво мислят учените за него ще разберете пак в „Усури” през април. За финал забъркваме малко глина, компост със семена и вода – ражда се най-фантастичната бомба, от която след три седмици пораства туфа цветя... А това също е рецепта за необикновената сила, която променя света – но на природата, слята с нашата...Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 100
ISSN: 1312266594
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: