Усури - 93 брой/2012

Още от поредицата Усури

Усури - 93 брой/2012

(2.50 от 4 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

ОТВОРЕТЕ СЪРЦЕТО СИ ЗА ЗЛАТНИЯ ДЕЛФИН

КАРТИНИТЕ НА ВАЛЕРИ ДОБРЕВ СА МЕДИТАЦИЯ, която ни подканя да се потопим в един истински океан от светлина. От брега му се виждат наистина други светове – Валери ги рисува с много вдъхновение. И никой не може да каже, че не съществуват, защото съзрем ли ги, нещо в нас се преобръща – отново сме деца, отново сме на онзи бряг, на който сме прекарали не една вечност... Отнякъде обаче се чува плясък и ние се разтваряме в това щастие, което сме – към нас се е устремил делфин, който ни понася на златните си криле...

За същността ни – без ограниченията на физическия свят, Валери говори наистина много в новия ни, мартенски брой. Ние лично предпочетохме да я погледаме и в картините му. Пак заради една картина – тази на корицата ни, се и запознахме. Прииска ни се да почувстваме вдъхновяващата й сила... Предлагаме малко от нея да грабнете и вие сега... Да открием заедно Златния делфин, да го прегърнем и да го приютим – разбира се, в сърцата си.

С енергията му ще се слеем през този месец в „Усури”... Но интересните срещи в списанието ни са много... Сред тях е и тази с ЛОРНА БЪРН... Необикновена е, защото вижда Ангелите. Казва, че очите са най-забележителното нещо в тях – изпълнени с живот и светлина; съдържащи на практика целия живот! Лорна разказва в интервю за нашето списание как да си общуваме с нашите безплътни помощници. Категорична е: „Усмивката е много важна молитва!”

Именно така – в хармония, човек сякаш кани и цветята да разцъфнат. Каза ни го РАМАКРИШНАН НАГАСАМИ, когото открихме в родината му Индия. Рам е лечител, но със своята сила зарежда зеленчуците, плодовете също... Може да пречисти дори водата с чистата си мисъл! Да отдаваме собствената си хармония на растенията означава ябълките например да съдържат много повече от енергията на слънцето и водата. Как се привързват растенията към хората, разказва ни още Рам през март в „Усури”. И се усмихва, изпращайки ни Прана от своята красива родина.

Когато докосвате нещо, вие го зареждате със собствената си енергия, гласи един космически закон. Затова новият ни брой ви докосва с цялата ни любов. Зарежда ви с хармония.Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
Страници: 100
ISSN: 1312266593
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: