Омега 3 - мазнините, които топят мазнини

Омега 3 - мазнините, които топят мазнини

Автор: Sunny Lambroso
(4.33 от 3 гласа)Всички знаем, че вече има стотици диети - от нови по-нови, от обещаващи по-обещаващи, от звездни по-звездни. При това каквато и диета да спазвате (това го запомнете!) - стига да я спазвате правилно - ще отслабнете. 

Виж цялата анотация »

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Печатна книга

8.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Sunny Lambroso
Издател: Хомо Футурус
Категория: Здраве. Диети
Година: 2008
ISBN: 9789548231787
Страници: 168
Тегло: 0.20 кг.
Размер: 14.30x20.00 см.


Всички знаем, че вече има стотици диети - от нови по-нови, от обещаващи по-обещаващи, от звездни по-звездни. При това каквато и диета да спазвате (това го запомнете!) - стига да я спазвате правилно - ще отслабнете. Но тогава идва и най-страшното, защото когато диетата свърши, ви се иска да заживеете нормално, да се храните нормално и да не пълнеете, да си останете все така стройни и хубави.
Въпросът не е толкова как да отслабнем, а как да не пълнеем, да не трупаме тези ужасни токсини под формата на мазнини, целулит и др.
 
Отговорът е много прост, защото Омега-3 диетата е точно такава.
 
С нея не се пълнее, защото балансира и хармонизира всички функции на организма - ако му е нужно да изхвърли, да стопи мазнини, целулит, токсини, то тя ще му помогне в тази насока; ако пък му е нужно да натрупа и изгради полезни вещества - съединителна, мускулна и костна тъкан, колаген, нова кожна тъкан и т.н., то тя ще му съдейства за това. 

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: