Усури - 118/2014

Още от поредицата Усури

Усури - 118/2014

(3.89 от 9 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

СВЪРЗВА НИ С ПОТЕНЦИАЛА НИ

Така накратко може да опишем юлското „Усури”. Каквото и да правим, стремяйки се към светлината, това все е свързване с потенциала. Само храната си да вземем – и тя има за цел да разкрива истинските качества на тялото и душата. Но истинската храна, пълноценната...
За нея пишем по традиция в „Усури”. Сега, в началото на лятото сме се отдали на напитките, които утоляват жаждата, но имат и прибавена стойност. Разказваме ви за тях, като добавяме кратък смути наръчник – четири страници, пълни с рецепти.


РАЗХЛАЖДАТ НИ И НИ ЛЕКУВАТ
Ароматните тревички също са в „Усури” през юли. Нарекли сме месеца на ментата, защото точно ментата е предпочитана добавка, когато разбъркваме нещо, имащо за цел да ни охлади. Ментата обаче е много повече, показва нашето проучване. И видовете мента са много повече  Запознайте се с тях!

БЛАГОСЛОВИЯТА НА ЕМОЦИИТЕ
В чисто емоционален план може много да разберем за себе си и пречките, които пак сами поставяме себе си. Само вижте отпечатъка в себе си – дали е гняв, ярост, дали е тревога... Нашата „Здрава история” е посветена именно на дара на емоциите. Всъщност дар е и когато сме потиснати, казва Еми Цанева, авторът на тази рубрика. Всяко състояние иска да ни каже нещо, да ни накара да преодолеем своя задръжка. И да се свържем с потенциала си 

ЖИВЕЕМ В МНОГО РЕАЛНОСТИ
Пак за това богатство говорят и интервютата в този летен и цветен брой. Геше Майкъл Роуч ни разказва съществуват ли минало и бъдеще. Нина Рей пък говори за това какво има отвъд Върха, към който всички се стремим. Погледнете и вие отвъд този връх, вижте пейзажа там... А после разгърнете „Усури”.

ВСЯКА ВРЪЗКА Е ИЗЦЕЛЕНИЕ
Ценна е и Психологията на визията – метод, разработен от Чък Спезано. Чък дава прекрасни съвети, които публикувахме с удоволствие. „Ако боли, не е любов”, казва например той... Сигурно наистина е така.

КРАСОТА И МИСТИКА ОТ МАИТЕ
Сега обръщаме пясъчния часовник на времето... Юлското „Усури” предлага да надникнем в древното Паленке. Мистичният град на маите разкрива пред нас своите тайни. Помага ни да осъзнаем как древната цивилизация е открила своя потенциал.

В началото на лятото на всяка наша страница стрелката сочи пак към нас – към осъзнаване на собствените ни възможности. Заровете се в юлското „Усури” и може би ще ви помогнем този процес и във вас да се случи. Но самият процес осъществете сами. Вече можете...

 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 201413122665118
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: