Научи за седем часа: Как се правят мисловни карти

Научи за седем часа: Как се правят мисловни карти

(4.44 от 32 гласа)  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Мисловните карти са най-съвършеният начин за водене на записки, изобретен от Тони Бузан. Благодарение на този метод всяка информация може да бъде записана във вид, много близък до този, по който се подрежда в човешкия мозък. Мисловните карти са мощен инструмент, който улеснява разбирането и запаметяването на информация и стимулира развиването на творческа мисъл.

„Научи за 7 часа: Как се правят мисловни карти” е предназначена за всеки, който в своето всекидневие се занимава с учене, научна дейност, планиране, развиване на идеи и проекти, производство, услуги или търговия: за малки и големи ученици, учители, студенти, писатели, хора занимаващи се с бизнес, родители, домакини и хора, работещи във всякакви браншове - тя е за хора на всякаква възраст и с всякакви интереси и задължения.

Ако на теб ти се налага да подреждаш и структурираш информация, да запомняш важни неща и да планираш различни действия или да помагаш на своите деца в ученето – тази книга ще ти даде възможност да го правиш по-лесно, по-бързо и по-ефективно.
"Научи за седем часа: Как се правят мисловни карти" е първа книга от серията "Научи за седем часа". Тя предоставя изчерпателна, практически приложима информация за това, защо и как се правят мисловни карти. За седем часа можеш да промениш до неузнаваемост начина, по който записваш информация.

С мисловните карти твоите записки ще станат интересни и забавни, а ти ще запаметяваш информация, ще планираш, ще учиш и ще се развиваш много по-ефективно, отколкото ако използваш традиционните записки.

В книгата ще намериш интересни примери – те ще ти помогнат бързо и без затруднение да овладееш умението да правиш мисловни карти. Включените упражнения ще ти дадат възможност да усъвършенстваш новите умения на всеки етап, а 28 цветни илюстрации представят всяка стъпка, описана в текста. Направихме всичко това, за да бъде книгата приятна за четене, материалът да е достъпен и ясен и да се научиш с лекота как да правиш мисловни карти... само за 7 часа!Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: