Писмо от Джереми

Писмо от Джереми

(4.00 от 1 глас)Много свестни пичове по някаква причина правят неуспешни опити да превлекат правилните момичета за тях и най-вече точно тези, които са си харесали. В някои моменти дори изглежда невъзможно, че красавицата ще им седи в скута.

Звучи ли ти познато? Случвало ли ти се е момиче да те пренебрегне още в момента, в който те види да се приближаваш към нея?
Или да те постави в неудобното положение „Запознахме се, ама нещо не си ми интересен. Я по-добре да ти обърна гръб“ и то дори без да изрече думичка на глас?
Или пък все да се уреждаш с друго момиче (по-грозното), като утешителна награда ?

Независимо на какво ниво си, хвърли едно око на тази програма, може и да намериш съвета, от който си имал нужда! Най-малкото ще научиш много повече за това как работят момичетата.

Тази програма (в ограничен тираж) е подробна, със структуриран подход, което е чудесно за хора, които са нови в запознанствата или нямат представа за социалната динамика. Начинаещите ще трябва да разберат тънкостите на това, какво се случва под радара, преди да бъдат в състояние да се отпуснат.
Другото предимство на програмата е, че написаното в нея е удобно да се преработи така, че да не се разбира, че си чел подобна литература.

Програмата започва със списък за качества, които са привлекателни за момичетата и желаят всеки мъж да ги притежава. Включително правилно демонстриране на стойност, правилно придаване на стойност и правилно представяне на твоя собствен свят, независимо от проблемите, които имаш, така, че всяко момиче да иска да бъде част от твоя свят. Въпреки всичко. След тази теория, ще получиш голям лист с практични съвети за това как да привлечеш и разговаряш с момичета.

Система за това как да привличаш интерес и предизвикваш емоционална стимулация у момичетата, с които разговаряш.    • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2013
ISBN: 9789542939320

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: