Усури/брой 89

Още от поредицата Усури

Усури/брой 89

(2.50 от 2 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

В новия, 89-и брой на сп. „Усури” енергиите танцуват
ПРАКТИКИ ЗА СИЛА И УВЕРЕНОСТ

Точно такава сила ни предлага Валерия, допряла блажено ръце и приседнала в йогийско столче. Ще я видите на корицата на новия ни брой и веднага ще усетите и енергията, която се разлива в нас, щом докоснем някоя система, призвана да активира вътрешния ни огън. Нека го разпалим, пожелахме си ние и така се роди нашият ноемврийски брой. В него ви предлагаме докосване до силата на древните методи, съвети за това как да активираме силата на сърцето си и дори начини да открием космическата си същност посредством вкуса на храната.

ХАРАЛД РЬОДЕР помолихме да ни разкаже повече за сексуалното тао. В покоите на Жълтия император никой нямал право да го владее – освен, разбира се, самият император. Сега обаче може да го използва всеки, та да изгради не само сексуална хармония в отношенията си с партньора.

НИКОЛА ЗМИЯРОВ ни върна също в древността. Неговото пътуване започнало в един апартамент в софийския квартал „Младост” преди 30 годинии и засега не е завършило. Просто кундалини те преобразява цял живот...

СТЕФКА НЕДЕВСКА пък е от рицарите на сърцето. Затова и посланията, които отправи към читателите, искрят от енергията на сбъдването. Но преди да я прегърнем, трябва да се научим да говорим именно със своето сърце!

Пак за сила говорят и отношенията на Мари и Стефан. Родена в биодинамична ферма в Нормандия, тя едва ли е предполагала, че пътят й към щастието ще е дълъг 3000 километра и ще свърши в полите на Странджа. Описахме края на тази приказка – 500 дка биоферма, в която хората не заглушават гласа на земята, смеха на птиците, гъделичкането на вятъра... Върнахме се обаче и до Франция – там се намират най-уникалните в света кътчета за добиване на келтска сол. А от Бретан се озовахме направо на луната, повелителката на соленото... Прочетете за вкусовете и за това как им влияят планетите, а с това придайте и на собствения си живот онзи неповторим вкус на сбъднато. И енергиите отново ще танцуват...Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2011
ISSN: 1312266589
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: