Усури - брой 108/2013

Още от поредицата Усури

Усури - брой 108/2013

(3.00 от 5 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

СТО И ОСМОТО ПОРЕД „УСУРИ” крие в сърцето си нама мантра. Като молитвена броеница подрежда стремежите ни да осъзнаем себе си, да дочуем Висшия аз в своето сърце, да постигнем баланс във физическата изява и в духовен план...

Другата песен
Новият МЕТОД НА УСЕЩАНИЯТА в хомеопатията води към природните царства – и оттам към нашата същност, разказваме ви в нашата централна тема. Методът на усещанията е разработен от индиеца Шанкаран и акцентира върху това, че във всеки от нас звучи една друга мелодия. Това е мелодията на несъзнаваното, ако можем за миг да заемем този термин от психоанализата. Въпросът е, че от несъзнавано често се превръща в преобладаващо. Именно тук идва времето на хора като ГЕНОВЕВА ГЕОРГИЕВА. Първата задача в практиката ú е да поведе разговор към същността на проблемите на всеки един от своите пациенти. Да започне да разпознава неговите жестове. Да усети и дочуе тази „друга“ песен.
 
Породата на божествените
ТАЙГАНЪТ изпълнява мистична функция, пренесла се по стъпките на дедите ни и у нас. При разкопки в Киргизстан, в района на река Чу е открит например скелет на това куче, който е датиран отпреди 2000 години. Древно звучи, нали... Рисунки пък в района на Алмата в съседен Казахстан отпращат нещата и 4000 години назад във времето.
Затова не е чудно, че нашите прадеди, които са тръгнали към сегашните ни земи, са общували с тайгани. Не е и толкова чудно, че на Мадарския конник може да видите именно тайган. За всичко това ни разказват АННА АПСО и нейният МАВРИК, който е... тайган 
 
За любовта без път, която лекува
ПРЕМ АМАРГА казва, че в определен период от живота ни, ако сме отворени и готови, ние започваме да чувстваме едно вътрешно притегляне към древната мъдрост. И ако това се случва, значи нашият ВЪТРЕШЕН ШАМАН ни зове да му дадем външна форма. Шаманът в нас може да бъде изразен по различни начини. Той може да е Мъдрецът, Виждащият, Мистикът, Лечителят, Учителят... Шаманът е някой, който служи, който повдига съзнанието на човечеството; някой, който помага за духовното ни израстване.
 
Вътрешното пътешествие
Разходка в принципите на ЕЗОТЕРИЧНАТА АСТРОЛОГИЯ с ГАРИ КИДЖЕЛ. Гари притежава пожизнен интерес към всичко, свързано с езотериката, и е сериозен ученик в ученията на Древната Мъдрост в продължение вече на 30 години. През 1993-а получава бакалавърска степен по Метафизика чрез колежа Клеъргейт под ръководството на д-р Дъглас Бейкър. „Моят собствен лъч на душата е вторият - на любовта и мъдростта, на учителя и лечителя”, казва за себе си.
 
Случаят Вера
Японците наричат виждащата всичко ВЕРА КОЧОВСКА човек с две сърца. Като се разровихме в различните информации, останали за Вера, излезе, че е много по-тачена в страни като Русия и Япония, отколкото у нас. Нашите предсказателки, нашите лечителки винаги са били уважавани на Изток, Ванга е чудесен пример. Но японската връзка в биографията на Вера е направо смайваща. Всъщност един японец – проф. Йошио Мачи, както и колегата му от Русия проф. Брюховецки са двамата учени, които най-задълбочени са проучвали неординарните способности на Вера Кочовска. В Япония изследванията са в Токийския електротехнически институт в края на 1992 г. Тогава Вера няма още 50.
 
Чакрите и енергийната структура на съществуването
ЕНЕРГИЙНАТА СТРУКТУРА НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО и потоците от енергия много ясно се виждат в системата на чакрите, казва ВАЛЕРИЯ ТРИФОНОВА и ни повежда в тази необикновена посока. При животните най-фината, бързо трептяща, е муладхара чакра, всички прояви на животинска интелигентност се дължат на нея. При човека муладхара е с най-плътна енергия, най нисша, земна. Човекът е мост от животинското към висшето съзнание...
 
Сол и вода
Равновесието между тези два елемента означава за нас самите БАЛАНС и ЗДРАВЕ. Затова избрахме солта и водата да са водещите елементи в темата ни за природосъобразното този път. Има много рецепти как да ги използваме. Как да разпознаем липсата им в тялото – макар че напоследък се получава по-скоро така, че солта или натрият е в излишък за нас... „Солта управлява и способността ни да се движим”, казва ИЛИЯНА ВЕСЕЛИНОВА, нашият консултант в сферата на здравето.
 
Много вратички отваря новото „Усури” – прави ни свободни да изберем красивото и истинското начало. Есента е прекрасно време за това!
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 201313122665108
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: