София - Токио: Светът през погледа на децата

София - Токио: Светът през погледа на децата

(4.60 от 5 гласа)Тази студия представя моите размисли върху естетиката, ценностите, мечтите и тревогите на български и японски деца от началото на 21 век.

Тя се основава върху проучване на младежката култура, което направих по покана на Японската фондация през 2000, 2006 и 2009 г. в България и в Япония, както и върху анализ на 4370 детски пощенски картички на български и японски деца на възраст от 6 до 16 години. Картичките бяха изпратени на Фондацията за междукултурни проучвания и контакти „Мадара-България” по повод на две международни изложби под мотото „Моето послание за 21 век”.

Изложбите се проведоха през 2000 и 2008 г. в София и през 2008 г. в Токио и в гр. Сано - Япония, обособени в пет теми: „Моето послание”, „Моята мечта”, „Моята най-голяма грижа”, „Всичко е красиво по свой начин”, „Нещо блестящо в сърцето ми”.  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Алфа-Омега
Година: 2012
Страници: 125
ISBN: 9789549694154

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: