Шести Януари

Шести Януари

(1.00 от 1 глас)”По своето тънко духовно излъчване мога да сравня "Шести януари" със знаменитата книга на мистериозния и неразгадаем Фин "Мистър Бог, тук е Ана", която обиколи света в милионни тиражи.

Шести януари е завършен езотеричен текст. На Шести януари (годината умишлено е премълчана), няма да стане нищо и ще се случи всичко. Слънцето ще премине през третото рамо на Кръста, нашият познаваем (познаваем ли е наистина?) свят ще навлезе в своята есен и наивният ни копнеж към видимото, към материалното ще се смени. Ще се отворят сетивата ни за духовното.

Още Аристарх Самоски (ІІІ в. преди Христа) говори за свършека на света. Мария Бакалова не вещае гибел, защото Чудесата трябва да се случат вътре в нас. Ние трябва да се върнем в изначалието, в безмълвното и пустинно несвършване на Бог, да разберем себе си като съучастие във Великото тайнство, във Вселенското битие.

Убеден съм, че думите на Мария Бакалова са били чути от нея, преди да бъдат осъзнати, че те са й били продиктувани, че в нейния текст съжителстват прозренията на всички човешки религии и основополагащи начала.

Двадесет и двете есета (колкото са буквите на кабалата) са написани с пределна поетичност и внимание към Словото. Добре дошли в тази книга.”  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Пет Плюс
Година: 2012
ISBN: 9789544621568

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: