Марта - приказка за мартеничката

Марта - приказка за мартеничката

(5.00 от 1 глас)Има много и различни легенди, свързани с появата на мартеничката у нас. Марта е просто една измислена приказка, която няма нищо общо с тези легенди.

Понякога някои деца питат защо всички месеци са млади, а само Марта е „баба Марта”.
По своята съшност Марта е един чисто приказен отговор на този въпрос, но в нея се засягат сериозните проблеми за любовта и безкористната саможертва.

Марта е влюбена в Момъка от Розовата долина, но на пътя на тяхната любов застава Северният вятър. Той се опитва със сила да принуди Марта да се омъжи за него. Когато тя решително отказва, той изрича страшната си закана, която я изправя пред жесток избор. Но като при всяка влюбена жена решението се взима не от разума а от сърцето.  • Формат: ePub
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: