Кръчма "Зелената котка"

Кръчма "Зелената котка"

(3.83 от 6 гласа) От автора на "Мракът и дъщеря ми" – пълният цикъл за "Кръчма "Зелената котка", отдавна станал любим на читателите в Интернет... сега и във вид на е-книга на невероятно ниска цена плюс бонус разказ от 2011 година, неиздаван и непубликуван никъде – единствено и само в електронното издание!

 

Виж цялата анотация »

  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2011
ISBN: 9789549375776

За автора

За автора

 От автора на "Мракът и дъщеря ми" – пълният цикъл за "Кръчма "Зелената котка", отдавна станал любим на читателите в Интернет... сега и във вид на е-книга на невероятно ниска цена плюс бонус разказ от 2011 година, неиздаван и непубликуван никъде – единствено и само в електронното издание!

Ако сте любители на истинското фентъзи, подправено с лек хумор, щипка тъга и една идея еротика, "Кръчма "Зелената котка" е точно за вас! Тъмният Маг – Джаред Терънс ван Сторн, кралицата на елфите Сеана, сукубата Анджела, инквизиторът Анри Араго и още много герои, събрани в 120 страници забавление.

Самият автор определя книгата така: „Разказите в „Кръчма „Зелената котка“ обхващат един доста голям период от живота ми – от далечната 1997 година, та чак до наши дни (2011 г.). Това е, кажи-речи, половината от съзнателното ми съществуване като личност… един много бурен отрязък от време, пълен с драми и страсти като мини-латиносериал. В него (както и в книгата, между другото…) имаше от всичко по малко: драми с жени, семейни разногласия, скандали, университетски проблеми, тотална безработица с елементи на мизерия, по-заможни периоди, обвинения в бащинство… 
Борис Пастернак казва „Книгата е парче гореща, димяща съвест“. Това важи с пълна сила и за „Кръчма „Зелената котка“. Всеки един от разказите не е изсмукан от пръстите – зад него стои някаква бурна емоция (най-често отрицателна, за съжаление). По-голямата част са вдъхновени от приятелката ми тогава – омъжена и с дете, но живееща при мен… шест години от живота ми, минали в молби за развод, рогоносничество, драми, обяснения в любов и опити за самоубийство… Е, като успокоение – на нея дължа появата на Тери Сторн, постоянният герой в цикъла разкази „Кръчма „Зелената котка“. Той беше спасението ми от нейния измамен свят.
Може да се каже, че ако не беше писането, вероятно щях да стана сериен убиец :) Слава богу, че навреме разбрах колко по-ефективно е да убиваш жените, разбили живота ти, на хартия вместо в реалния живот: хем не те пъхат в затвора, хем доставяш удоволствие на себе си и на читателите при писането на страхотии“.
 

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: