Утрото на осмия ден

Утрото на осмия ден

(4.38 от 8 гласа)  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

УТРОТО НА ОСМИЯ ДЕН – книга I
ЗАЧАТИЕ В БЕЗДНАТА – книга II

ФЕНТЪЗИ САГА, С ЕЛЕМЕНТИ НА ЕРОТИКА и ЕКШЪН: 1 и 2 книга
ЗА ТОПЛИНАТА НА СЕМЕЙНИЯ ПРИСТАН И УНИЩОЖИТЕЛНАТА СЯНКА НА ЗЛОТО.
ЗА ЧОВЕШКОТО ЛИЦЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НИ.
ЛЮБОВ И СЪЗИДАНИЕ В БИТКА С РАЗРУХА И ЖЕСТОКОСЪРДИЕ.
НАЧАЛОТО НА АПОКАЛИПСИСА В НАШИ ДНИ.

Духовната борба между доброто и злото се прехвърля в материалния свят на хората. Събитията като водопад се отприщват и повличат във водовъртежа си човешки съдби, променят животи, сгромолясват представите ни за любов и нормално съществуване.

Действието и в двете части на сагата се развива в рамките на едно денонощие. Протичат буреносни и стресиращи събития, които се разгръщат върху две плоскости – света на човешките същества и дълбините на Ада.
Съвсем скоро познаваемия ни свят ще бъде променен. Порталът на Ада е вече отворен. Чудовищни същества и паднали ангели ще нахлуят оттам, за да завладеят света на нищо неподозиращите и потопени в ежедневието си хора. Ще оцелеят ли Земята и човешката цивилизация в този катаклизъм?
Хилядолетно зло нахлува в света на хората. Силите на небето и земята ще се сблъскат в адския огън на унищожителна война, в която не се знае чия страна ще изберат хората.

Това е началото на Апокалипсиса, който ще разтърси из основи познатия ни живот. Стародавни и зли Нефилими ще бродят по земята, времето на Антихрист настъпва. Армагедон не е мит, той ще се състои тук и сега. Но там, в най-тъмните дълбини на мрачните измерения ще покълне и надеждата за нов път пред човечеството...ще тръгнем ли по него?

Двете части на фентъзи сагата поставят бодливите въпроси на нашето съвремие, за пътя на човешката раса, за нашия избор, който предопределя живота ни занапред, в един взаимообвързан и взаимообусловен свят. Рай и ад, добро и зло, светлина и мрак - не са ли това духовни категории, стъпала по пътя, които всеки от нас катери според силите си?!
 Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Година: 2014
ISBN: 9786191690275

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: