Играта на Макбет

Играта на Макбет

(3.00 от 1 глас)  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Печатна книга

15.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Нещо се случва. В цял свят.
По различно време, в различни континенти, хората са сполетени от видения – на отдавна починали близки, на събития, които вече са се случвали. В началото виденията са смътни и мимолетни, но за кратко време картините стават по-детайлни, по-ярки и натрапчиви. Настъпва епидемия от масови халюцинации.

Руски лекар, превърнал се в неоезически мистик, претендира, че е Синът Божи. Френска тийнейджърка твърди, че е получила видение на Жана д’Арк на кладата. Жена на средна възраст преспокойно застава насред улицата пред входа на ЦЕРН в Швейцария, а после също толкова спокойно залива дрехите си с керосин и се подпалва. Холивудско студио за специални ефекти е взривено със запалителни бомби. Фундаменталистка християнска секта отвлича и убива учен генетик. На петдесет езика във всеки по-голям град по света се появяват графити „Превръщаме се“ по правителствени сгради, мостове, изписани със спрей върху рекламни плакати.

В същото време учени се опитват да пресъздадат човешкия мозък неврон по неврон, така че да сътворят изкуствено съзнание. Дали случващото се има общо с този проект?

Психиатърът Джон Макбет има свои собствени демони, с които се бори. Но когато епидемията неудържимо се разраства, той се впуска в трескава надпревара с времето, за да открие причината за този феномен. При новината за инцидент с брат му, виден физик, битката на Макбет става лична, още по-яростна. Още по-опасна...

„Играта на Макбет“ е провокативен, мащабен трилър на нашето време, с богато въображение и динамичен стил.

Кристофър Голт е псевдоним на известен криминален автор, печелил награди за творчеството си. Произведенията му са преведени на 24 езика. Самоличността му предстои да бъде разкрита.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Ера
Година: 2014
ISBN: 9789543892907
Страници: 392
Тегло: 0.33 кг.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: