Шариат за немюсюлмани

Шариат за немюсюлмани

Автор: Бил Уорнър
(4.19 от 26 гласа)Свидетели сме на възход на ислямския супремасизъм, исканията за шариат и сплашванията с насилие в Европа. Приети от европейските държави закони и разпоредби в университетите потъпкват свободата на словото. Ограничавайки критиката срещу исляма, европейските власти не успяха да спрат проповедниците, призоваващи за насилие над жените и евреите, и проявиха толерантност към обществени призиви за избиване на онези, които обиждат исляма. Тази книга на Бил Уорнър обяснява защо всъщност това не е изненада за хората, изследващи политическия ислям.

През целия си живот д-р Бил Уорнър се е интересувал от религията и ефекта й върху историята. Той е високоуважаван експерт по политически ислям, с докторски степени по физика и математика от университета на Северна Каролина, защитени през 1968 година. 40 години е бил професор в университета на Тенеси. Обучението му по научна теория и математика оформя начина, по който той анализира доктрината на исляма. Д-р Уорнър е основател на CSPI (Център за излседване на политическия ислям) и е негов директор.

 е-книга

0.00 лв.

  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Бил Уорнър
Година: 2015
ISBN: 9788088089070

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: