Теория на разузнаването и контраразузнаването

Теория на разузнаването и контраразузнаването

(2.80 от 5 гласа)Професор, доктор по философия, подполковник от резерва Бончо Асенов е роден през 1946 г. в Перник. Завършил е Юридическия факултет на СУ „Кл. Охридски”.

От 1970 до 1981 г. работи в контраразузнаването на МВР. До 1992 г. е преподавател във Висшия институт на МВР. През 1987 г. е хабилитиран за доцент по специалността „Защита на сигурността”.

Понастоящем е професор във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”, където преподава по „Теория на разузнаването и контраразузнаването”. Има издадени 16 книги по проблеми на сигурността и религията.

Настоящият труд представлява учебник, в който проблемите на разузнаването и контраразузнаването са разгледани обобщено, като е откроено това, което ги обединява и различава.
Учебникът е предназначен за обучение на студенти, за специалисти и експерти в тази област, за новопостъпили оперативни работници в разузнаването и контраразузнаването и за широк кръг читатели.
   • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Издател: Труд
Категория: Образование
Година: 2012
ISBN: 9789543981762

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: