Рожден ден в гората

Рожден ден в гората

Автор: Алис Норсен
(3.50 от 4 гласа)Една красива приказка за задружния живот в гората, за радостта от подготовката на великолепно тържество и за вярното приятелство. В книжката ще откриете неочаквани обрати, смях и чудото, което може да стане само на рожден ден.

"Светулките осветяваха дансинга с фенери. Облечени в красиви червени престилки на бели точки, мравките подреждаха масите и сервираха. Пчелите наливаха в чашите любимото питие на всички обитатели – сок от малини с мед. Охлювът беше се маскирал като илюзионист и номерът му беше да изчезва и да се показва ненадейно. Трите червейчета включиха уредбата. Един след друг обитателите на двора се изреждаха да свирят и да пеят в чест на рожденичката. Смях и глъч огласяха простора."    • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Автор: Алис Норсен
Издател: Алфа-Омега
Година: 2013
ISBN: 9789549694215

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: